FAQ

Op deze pagina vindt u antwoord op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar info@hcwb.nl

Algemeen

Het aanmaken van een account
Een account maak je gemakkelijk aan via de knop ‘Registreren’ in het hoofdmenu.

Als je een account hebt aangemaakt, vul het aanmeldformulier dan direct volledig in. Hierna zullen wij jouw account accepteren en krijg je toegang tot het scholingsplatform.

Wachtwoord wijzigen
Je kunt jouw wachtwoord wijzigen door in de app naar Instellingen/Mijn account te gaan en, indien je ingelogd bent, op de knop ‘Verander wachtwoord’ te klikken. Via de website kun je jouw wachtwoord wijzigen door uit te loggen en te kiezen voor ‘Wachtwoord vergeten’. Volg daarna de gegeven instructies op.

Certificaat downloaden
Als je na een scholing een digitaal certificaat hebt ontvangen, dan kun je deze terugvinden op de website. Je kunt het certificaat vinden onder het hoofd-icoon. Vervolgens ga je naar ‘Mijn inschrijvingen’ en klik je op de groene knop ‘Download certificaat’.

Verschil website en app
Op de website zijn meer functionaliteiten te vinden. Zo kun je via de website bijvoorbeeld jouw uitgegeven certificaten terugvinden, dit is via de app niet mogelijk. Met de app kun je dan juist weer gemakkelijk jouw aanwezigheid, via de QR-code die tijdens de scholing aangeboden wordt, bij een scholing registreren. Tevens kun je via de app eenvoudig het evaluatieformulier na een scholing invullen. Vind je het gemakkelijker om het evaluatieformulier via de website in te vullen, dan is dat ook nog steeds mogelijk.

Algemene scholingsvoorwaarden
Het is mogelijk om de scholing uiterlijk 24 uur voor aanvang te annuleren. Onze algemene scholingsvoorwaarden worden momenteel herzien, deze zullen z.s.m. gepubliceerd worden.