FAQ

Op deze pagina vindt u antwoord op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar info@hcwb.nl

Algemeen

Aanmelding verloopt via de volgende routes:

  • x
  • y
  • z

Ga in de app naar instellingen of op de website rechts bovenin naar ‘log in’ en klik op ‘wachtwoord vergeten’. U ontvangt dan een e-mail op het e-mailadres van uw account met een link om uw wachtwoord te wijzigen. 

Wanneer u bent ingelogd, ga dan in de app naar instellingen en klik op ‘log uit’, of ga op de website rechts bovenin naar ‘log uit’ en klik op ‘wachtwoord vergeten’. U ontvangt dan een e-mail op het e-mailadres van uw account met een link om uw wachtwoord te wijzigen.

 

Scholing 

Ga in de app naar ‘scholing’ en klik de scholing van uw keuze aan. U komt dan op de pagina met alle informatie over de scholing. Helemaal bovenaan heeft u de optie om u in te schrijven voor een scholing. Wanneer u de stappen heeft doorlopen, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van uw inschrijving. Tevens kunt u de scholingen waarvoor u zich hebt ingeschreven, terugvinden onder ‘mijn scholing’ in de app.

 

Test

 

Klik op het Uitklapbox icoon, ga in de uitklapbox staan en voeg daar een uitklapelement toe.