verdieping van de nieuwe NHG-standaard CVRM

verdieping van de nieuwe NHG-standaard CVRM
05/10/2021 18:45 - 22:00
Doelgroep:
Huisartsen HCWB, Praktijkondersteuners, Verpleegkundig specialist
Organisatie:
Huisartsencoöperatie West-Brabant
Locatie:
Online scholing
Aanvang:
18.45
Extra info:
Klik op 'lees meer' voor inhoudelijke informatie
Inlichtingen:
Dit betreft een online nascholing. Voorafgaand aan de scholing ontvangt u deelname instructies. Aanleveren van casuïstiek kan onderdeel zijn van de voorbereiding.
Accreditatie:
Kwaliteitsregister V&V, ABC1 (huisartsen) en NVvPO - 3 punten en voor Verpleegkundig Specialisten 2 punten.

Tijdens deze scholingsavond gaan we verder door op de basis scholing van de richtlijn CVRM en gaan we verdiepen met complexere casuïstiek.

 

Voorbereiding

 

Ter voorbereiding aan deze scholing vindt u in de bijlage de casuïstiek die op deze scholingsavond besproken zal worden, verzoek om deze voorafgaand aan de scholing door te nemen en in te vullen.

 

Eventueel tevoren aangeleverde vragen, waar mensen tegenaan lopen? Kunnen dan ook besproken worden. Casuistiek aanleveren graag uiterlijk 2 weken voor de scholing (21 september 2021), zodat de docent voldoende tijd heeft om deze netjes in de scholing te verwerken. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van de syllabus die u tijdens de basis scholing hebt ontvangen, zorgt u dat u deze samen met de bijgevoegde casuïstiek paraat hebt tijdens de scholing. Mocht u de syllabus niet in uw bezit hebben neemt u tijdig contact op via info@hcwb.nl onder vermelding van uw naam, praktijk en telefoonnummer.


Locatie:

  • Online scholing
  • Wanneer u zich heeft ingeschreven voor de online scholing
  • ontvangt u direct na aanmelding de de deelname instructies per mail.